Datum: zaterdag 2 februari 2019, 19:22 - Auteur: Redactie

Nick Collins bezorgt The Gunners benauwde zege

The Gunners heeft de tweede seizoenshelft prima hervat. Zaterdagmiddag won de ploeg uit de Haagse Beemden op eigen gras van Peursum in 4C.

Sportpark het Hooghuys begroette het trouwe thuispubliek en zijn vlaggenschip na enkele maanden winterstop en dat de Bredanaars het spelletje gemist hadden bleek wel na drie minuten voetbal in Gageldonk. Na balverlies van de bezoekers werd Martijn van Gastel in de diepte gelanceerd, gaf de bal voor op Nick Collins en die brak de score open: 1-0.

Maar zo goed als de start was van The Gunners, zo moeizaam was de rest van de pot. Peursum drong aan, maar kon net als de gastheren geen goal meer maken. Daarom werd de thuiszege een feit op de directe concurrenten uit Zuid-Holland en is de top drie nog altijd bereikbaar. Promotie blijft het ultieme hoofddoel van de equipe van coach Mark Schuiten.

Tegenover Voetbalinbreda.nl reageerde hij kort op de overwinning van zijn formatie. “Misschien was een gelijkspel terecht geweest, maar we hebben de punten in eigen huis weten te houden. Heel belangrijk dit. Zeker na de goede trainingsweek die we hebben gehad en dus goed voor ons gevoel.” Volgend weekend kruist The Gunners de degens met Olympia ’60.

The Gunners – Peursum 1-0 (1-0)
1-0 Nick Collins.

42 Shares