Datum: zondag 9 oktober 2022, 16:29 - Auteur: Redactie

Oosterhout wordt na rust weggespeeld door WSC

In Oosterhout leed de thuisclub zondag in 2D een dikke nederlaag. Voor rust hield het gelijke tred met WSC, maar in de tweede helft was het eenrichtingsverkeer.

Op sportpark de Contreie hielden beide clubs nog gelijke tred in de eerste helft. Het bezoek uit Waalwijk pakte de leiding, maar met zijn linkerbeen scoorde centrale verdediger Jari van Helvoort een prachtige vrije trap: 1-1. Oosterhout kon die prachtige treffer geen goed resultaat geven, want in de tweede helft liep WSC over de thuisploeg heen: 1-4.

De gastheren konden voorin niks meer uitrichten en moesten derhalve nederig buigen. “We hadden weinig te vertellen helaas”, zucht Oosterhout-spits Sandro Ariza als hij na afloop met Voetbalinbreda.nl spreekt. “Na rust zijn we weggespeeld door WSC”, aldus de ervaren aanvaller, die ondanks een blessure toch in de basis startte.”

Oosterhout – WSC 1-4 (1-1)
0-1 WSC, 1-1 Jari van Helvoort, 1-2, 1-3 en 1-4 WSC.