Datum: zondag 22 september 2019, 15:44 - Auteur: Redactie

PCP opent de campagne met doelpuntrijk gelijkspel

PCP zat zondagmiddag in een achtbaan van emoties. In 5B kwam het op achterstand, leek het te winnen, maar slikte de promovendus uit Brabantpark een bittere pil tegen RWB.

De formatie van trainer Peter Maaskant had zich veel voorgesteld van de openingspot op sportpark Lage Kant, maar werd direct met de neus op de feiten gedrukt. Vijfde klasse-voetbal is van een beduidend lager niveau en dus stond RWB in no time aan de leiding. Maar, de groenhemden hebben dit seizoen weer een kanon weten te verleiden de clubkleuren te verdedigen en die leverde direct. Ibrahim Ikililou verzorgde namelijk voor de pauze al de gelijkmaker.

In de tweede helft stond het duel op zijn kop toen Marouane de voorsprong bood aan de kleinste voetbalvereniging van de Gemeente Breda. Op dat moment en eigenlijk de gehele wedstrijd, hielden beide teams gelijke tred met elkaar en dus was de 2-2 in blessuretijd van Rood Wit Blauw zuur, maar wel enigszins logisch en terecht te noemen. Volgend weekend krijgt PCP de kans om zijn eerste zege te boeken op bezoek bij Blauw Wit ’81.

PCP – RWB 2-2 (1-1)
0-1 RWB, 1-1 Ibrahim Ikililou, 2-1 Marouane Aziz, 2-2 RWB.