Datum: zaterdag 8 februari 2020, 17:50 - Auteur: Redactie

PCP ZA komt net iets tekort voor zijn eerste puntje

Bijna, bijna sprokkelde een goed voetballend PCP zaterdag zijn eerste punt van de campagne. DVO ’60 trok de volle buit echter met hangen en wurgen over de streep in 4C.

De thuisclub, getraind door de bij WDS ’19 diensten verlenende Wouter van de Vendel, kwam op voorsprong, maar werd opgeschrikt door de verdiende gelijkmaker van Souhail Mekkaoui. De Brabantparkse gasten gaven dikwijls gas, maar konden het rendement niet opvijzelen.

Sterker nog, DVO nam na twintig minuten spelen weer de leiding. Terwijl de Bredanaars de druk opvoerden met aardig veldspel, bleef het frustrerend wachten op een uitgoal. Tevergeefs wachten, want er werd niet meer gescoord. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met aanvoerder Hassan Lammou.

“We waren echt heel dicht bij ons eerste punt. We hebben een goede pot gespeeld. Twee comminucatiefouten kostten ons de tegengoals. We waren de bovenliggende partij en hebben echt veel kansen gehad. Maar je moet goals maken om te winnen. Met wat jonge spelers erbij en wat ervaring hebben we toch een redelijk team na de winterstop. Nu de punten nog.”

Volgend weekend moet het gebeuren voor de nieuwe formatie uit Breda-Oost. Dat wordt niet makkelijk, als Baronie ZA op bezoek komt.

DVO ’60 – PCP ZA 2-1 (1-1)
1-0 DVO ’60, 1-1 Souhail Mekkaoui, 2-1 DVO ’60.

11 Shares