Datum: zondag 12 maart 2023, 17:15 - Auteur: Redactie

Promovendus DIA pakt een puntje bij Dubbeldam

DIA schiet weinig op met het resultaat van zondag in 3B. Dubbeldam kon niet verslagen worden waardoor de tricky elfde plek een feit blijft.

Tegen de Zuid-Hollandse rivaal was het wederom topscorer Remco Sluijk die met zijn twaalfde van het seizoen de stand op 0-1 bracht. De bezoekers van coach Alkan Uzun stapelden daarna kans op kans, maar zag lijdzaam toe hoe de ploeg uit Dordrecht de gelijkmaker tegen de touwen knalde. Ondanks alle pogingen van de ploeg uit Teteringen bleef het daar bij. Doelpuntenmaker Sluijk (foto) baalde na afloop in gesprek met Voetbalinbreda.nl.

“We hadden echt minimaal met 1-5 moeten winnen. We hebben zoveel open kansen gehad die erin moesten dat dit echt als een nederlaag voelt. Hun keeper heeft ze echt een punt bezorgd. Wij moeten minimaal achtste worden om nacompetitie te ontlopen. Het staat dicht bij elkaar, dus als je een paar keer wint kun je zo vijfde staand. Ik heb er vertrouwen in dat we in de top 8 kunnen eindigen, want de laatste paar wedstrijden gaat het steeds beter.

Dubbeldam ZO – DIA 1-1 (0-1)
0-1 Remco Sluijk, 1-1 Dubbeldam ZO.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss