Datum: zondag 14 oktober 2018, 16:52 - Auteur: Luke Thomas

Punt voor ongeslagen Terheijden op gras van buurman VCW

VCW won nog geen enkele wedstrijd in 4C, Terheijden verloor nog geen enkele wedstrijd. Dat is ook na zondagmiddag het geval. De thuisploeg hield goed stand en limiteerde de Terheijdenaren tot een gelijkspel: 1-1. De ongeslagen reeks blijft levend voor de equipe van coach Fred Vrolijk.

Op bezoek in Wagenberg hoopte Terheijden zijn derde overwinning van het jaar te boeken. Maar de gastheer presteerde beter dan verwacht en bleek een solide tegenstander tijdens de derby van de Gemeente Drimmelen. Het liet weinig gaten vallen, waardoor de bezoekers maar één keer tot scoren kwam. Dennis van Beek maakte de gelijkmaker voor Terheijden in de 42ste minuut, nadat Lars Verschuren na een kwartier de ban brak.

Toch had er meer in gezeten, denkt de Terheijdense teamleider George van der Velden, geeft hij aan in gesprek met Voetbalinbreda.nl. “Het was een lastige wedstrijd. VCW speelde heel verdedigend en gaf weinig weg. We hadden veel moeite om er doorheen te voetballen. Uiteindelijk hebben we wel de kansen gehad om te winnen, maar helaas. We zijn in ieder geval nog ongeslagen.”

Dankzij dit gelijkspel bezet Terheijden de tweede plek. Volgende week ontvangt het Blauw Wit ’81 uit De Moer, dat momenteel zevende staat. Het is alweer twee weken geleden sinds de laatste driepunter voor Terheijden. Komende zondag moet die ban gebroken worden, om zo de titeljacht door te kunnen zetten.

VCW – Terheijden 1-1 (1-1)
1-0 Lars Verschuren, 1-1 Dennis van Beek.

11 Shares