Datum: zondag 3 februari 2019, 17:48 - Auteur: Redactie

SC Hoge Vucht blijft op -3 staan na duel met Be Ready

Zowel de gevoelstemperatuur als het puntenaantal van SC Hoge Vucht in 4C is ‘onder nul’. Dit mede door de jongste zeperd van zondag, thuis tegen titelkandidaat Be Ready.

In afwachting van de uitspraak van de KNVB na meerdere incidenten, dus niet de vier strafpunten die het voormalige Barça al heeft gehad, probeert Hoge Vucht te klimmen. Dat lukt nog niet, want koploper Be Ready na steeds het initiatief zondag op sportpark de Wisselaar.

Rivelino Resort, nieuw bij de ploeg waar zijn vader coach is, maakte nog wel gelijk, maar het krachtsverschil werd te groot: 1-3. De laatste plek is een feit, maar als het aan Hassan Lammou ligt, sterkhouder van de geplaagde club, komt daar nog zeker verandering in en is degradatie nog ver weg.

“We moeten nog vijf wedstrijden inhalen en dat kunnen vijftien punten zijn. Dan staan we op twaalf punten. We hebben alleen tegen de top van de ranglijst gespeeld. Als we spelen zoals tegen Terheijden en Be Ready, dan kunnen we er in gaan blijven”, citeerde Voetbalinbreda.nl hem.

Volgend weekend krijgt SC Hoge Vucht de kans om uit de min te geraken. Dan is het uitduel met DIA gepland.

SC Hoge Vucht – Be Ready 1-3 (1-2)
0-1 Be Ready, 1-1 Rivelino Resort, 1-2 en 1-3 Be Ready.

0 Shares