Datum: zondag 21 oktober 2018, 16:08 - Auteur: Redactie

SC Hoge Vucht speelt weer, maar verliest en blijft hekkensluiter

Na bijna een maand onrust zit SC Hoge Vucht er niet lekker in. In 4C was Chaam zondagmiddag te sterk op sportpark de Wisselaar.

Na drie weekenden zonder voetbal werd er eindelijk weer gespeeld in Breda-Noord, waar de multiculti-club last had van Chaam. De bezoekers liepen voor rust uit naar een verrassende 3-0-voorsprong en lieten de thuisploeg, die zichtbaar last hadden van de vele counters, kansloos achter.

Uiteindelijk scoorden Amine Bousted en Ibrahim Ikililou nog wel, maar de twee thuisgoals bleken slechts goed voor de statistieken. De oranjehemden uit het dorp hadden namelijk ook in de tweede helft nog een keer geprikt. Met twee duels en nul punten doet SC Hoge Vucht het dus rampzalig.

De problemen met de KNVB lijken voorlopig verdwenen, dus de komende weken staan in het teken van sportief eerherstel voor de equipe van trainer Micheal Resort. Volgend weekend wacht het uitduel met Blauw Wit ’81.

SC Hoge Vucht – Chaam 2-4 (0-3)
0-1, 0-2 en 0-3 Chaam, 1-3 Amine Bousted, 1-4 Chaam, 2-4 Ibrahim Ikililou (pen.).