Datum: zondag 28 november 2021, 16:25 - Auteur: Redactie

Slordig Terheijden blijft aan kop na uitzege bij SVC

In 4C leidt Terheijden nog altijd de dans. De kersverse periodekampioen won na een sterke eerste helft van SVC zondagmiddag.

Omdat RFC niet in actie kwam dit weekend kon Terheijden de koppositie extra verstevigen, door niet alleen in doelsaldo te leiden, maar ook in het puntenaantal. En het sterke eerste halfuur van de bezoekers in Standaarbuiten was de opmaat naar dat feit. Martin Mertens liet het netje bollen en toen SVC pareerde, was het Ferry Kools die de 1-2 aan liet tekenen. Bij die stand zou het uiteindelijk ook blijven.

Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de winnende trainer Fred Vrolijk. “De eerste 25 minuten speelden we goed, alleen vergaten we de 0-2 te maken. Daarna werden we slordig. We kregen nog wel kansen, maar met een beetje pech maar SVC de gelijkmaker nog. Al met al geen beste wedstrijd, maar wel de drie punten.” Extra lekkere punten, omdat onder meer topscorer Jaimy de Koning geblesseerd was.

SVC – Terheijden 1-2 (1-2)
0-1 Martin Mertens, 1-1 SVC, 1-2 Ferry Kools.