Datum: zaterdag 26 november 2022, 18:59 - Auteur: Redactie

Steenbergen bezorgt The Gunners weer een nederlaag

Voor The Gunners is 4C een lijdensweg aan het worden. Zaterdagmiddag verloor de ploeg uit de Haagse Beemden in en tegen Steenbergen.

Het hoger geklasseerde Steenbergen liet zien dat The Gunners dit seizoen kwetsbaar is. De 1-0 en 2-0 waren daar dure voorbeelden van, maar toch bracht defensieleider Tim Suter de spanning terug in de wedstrijd met een doelpunt. En die was terecht, want het bezoek uit Breda was sterker dan de thuisclub bij vlagen. Toch leverde het voor de vierde keer in zeven duels nul punten op. Voetbalinbreda.nl vroeg aan captain Eljay Hoed naar meer.

“Echt ongelooflijk dat we verloren, we speelden ze helemaal kapot en kregen minstens drie 100 procent kansen nog. We hadden echt minimaal een punt verdiend en ik kan alleen maar trots zijn op ons team, Steenbergen zei ook dat we meer hadden moeten krijgen, maar daar koop je niks voor helaas. Als je zelf de kansen niet afmaakt, kun je niet winnen”, sloot de ervaren verdediger af met een welhaast Cruijffiaanse uitspraak.

Steenbergen – The Gunners 2-1 (1-0)
1-0 en 2-0 Steenbergen, 2-1 Tim Suters.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss