Datum: zondag 5 mei 2019, 15:02 - Auteur: Redactie

SVC heeft op eigen veld geen kind aan Advendo

Advendo had zondagmiddag na twee zege op rij in 5B grootse plannen, maar weinig kans. SVC bleek op eigen gras veel te sterk voor de Bredase laagvliegers.

In Standaarbuiten viel er weinig eer te behalen voor het bezoek van coach Gerrit Bruggeman. Advendo had een gebrek aan stootkracht voorin en kon de rijen niet gesloten houden tegen de betere dorpelingen. Waar het thuisduel ontaardde in een schandalige vechtpartij, werd het deze keer een slachtpartij op ‘sportieve’ basis: 6-0.

Heel sportief was het overigens ook weer niet. Kenan Ulu kreeg namens de Bredanaars rood na een klein halfuur spelen en enkele spelers van Advendo voelden zich bedreigd door enkele fans van de thuisploeg. Zonder dat het uit de hand liep overigens. Aan de wedstrijd beleefde niemand van Advendo in elk geval enig plezier.

Advendo staat nu één na laatste met TVC Breda, maar de rood-witten hebben een beter doelsaldo. De hekkensluiter is overigens De Schutters. Voor de ploeg uit Breda-Noord is er volgend weer een kans op eerherstel, maar eenvoudig zal het niet gaan worden, Stadsrivaal PCP is dan namelijk gastheer en kan kampioen worden op eigen terrein.

SVC – Advendo 6-0 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0 SVC.

0 Shares