Datum: zondag 24 februari 2019, 17:26 - Auteur: Redactie

Terheijden blijft imponeren en walst over Raamsdonk heen

Op jacht naar een plek in de top drie van 4C moest Terheijden deze zondagmiddag eerst langs Raamsdonk komen. De ploeg uit de Gemeente Drimmelen verkeert in uitstekende vorm en wist die zondag door te zetten. Met ruime cijfers walste het over zijn tegenstander heen.

Terheijden is bezig aan een uitstekend 2019. Van de mogelijke twaalf punten werden er tien behaald. Raamsdonk, de tegenstander op sportpark Ruitersvaart, is daarentegen geen hoogvlieger. Het verkeert in de onderste regionen, vluchtend voor degradatie.

Het is geen heel spannende wedstrijd. Al binnen vijf minuten opent Max Brouwers de score, waarna Riemer Dijkstra in de dertiende minuut de 2-0 binnenschiet om zijn ploeg op een comfortabele voorsprong te zetten. Een kwartier later breidt Jaimy de Koning uit middels een mooie vrije trap. Na rust gaat het feest gewoon door. Pepijn van Asten en weer Max Brouwers zorgen voor een 5-0 eindstand. Teamleider George van der Velden heeft vooral veel lof voor Max Brouwers., zo zegt hij tegen Voetbalinbreda.nl. “Hij is een junior en speelde een geweldige wedstrijd, met twee doelpunten en een assist.”

Terheijden zit op rozen en stevent af op plek drie, waarvan het nu twee punten is verwijderd. Na de korte tussenstop door carnaval gaat het op bezoek bij Blauw Wit ’81, de directe concurrent dat derde staat. Een belangrijke wedstrijd lonkt.

Terheijden – Raamsdonk 5-0 (3-0)
1-0 Max Brouwers, 2-0 Riemer Dijkstra, 3-0 Jaimy de Koning, 4-0 Pepijn van Asten, 5-0 Max Brouwers.

37 Shares