Datum: zondag 24 april 2022, 16:01 - Auteur: Redactie

Terheijden blijft stevig tweede na zege op Right ‘Oh

Voor Terheijden verloopt de tweede seizoenshelft weer crescendo in 4C. Zondagmiddag kwam Right ‘Oh naar sportpark Ruitersvaart om met een dikke nederlaag huiswaarts te keren.

Wie wordt the best of the rest? Koploper RFC blijft waar het staat en dus is Terheijden de belangrijkste kandidaat om de tweede plek definitief te bemachtigen. Zeker na de klinkende zege van zondag op sportpark Ruitersvaart, waar Right ‘Oh figureerde bij vlagen. Pas toen Martin Mertens had gescoord kwam het bezoek uit Geertruidenberg tot leven, maar na die gelijkmaker kregen ze flinke tikken.

Jaimy de Koning bepaalde de ruststand op 2-1, waarna Jordi Wirken er 3-1 van maakte pal na rust. Ruben Sibon scoorde de 4-1 en de 4-2 viel wel, maar de 5-2 van Ferry Kools werd de definitieve nekslag voor de gasten. De thuisclub uit de Gemeente Drimmelen kwam slecht uit de ‘Corona-stop’ eerder dit kalenderjaar, maar inmiddels lijkt de formatie van trainer Fred Vrolijk weer helemaal de oude.

Terheijden – Right ‘Oh 5-2 (2-1)
1-0 Martin Mertens, 1-1 Right ‘Oh, 2-1 Jaimy de Koning, 3-1 Jordi Wirken, 4-1 Ruben Sibon, 4-2 Right ‘Oh, 5-2 Ferry Kools.

0 Shares