Datum: zondag 13 oktober 2019, 15:13 - Auteur: Redactie

Terheijden en Right ‘Oh delen de punten én de rode kaarten

Het zit Terheijden niet mee tot nu toe in 4C. De gedeelde hekkensluiter kon zondagmiddag wederom niet winnen: Right ‘Oh werd ternauwernood van de zege afgehouden.

Voor het thuispubliek was er al snel wat ergernis te bespeuren. Het bezoek uit Geertruidenberg kwam namelijk al in de zevende minuut op voorsprong op sportpark Ruitersvaart. Maar de ploeg uit de Gemeente Drimmelen kreeg voor de pauze al extra hoop op een snelle gelijkmaker, toen de gasten een rode kaart moesten incasseren. Met een man meer ging de ploeg van trainer Fred Vrolijk naarstig op zoek naar een doelpunt, maar dat lukte niet echt.

Zeker zes kansen werden de das omgedaan door de club uit de Gemeente Drimmelen. En het werd het niet beter op, toen Luuk Span na exact een uur spelen discutabel rood kreeg van de dienstdoende arbiter. Met tien tegen tien en de tikkende klok leek de derde nederlaag op rij een feit te worden voor Terheijden. Uiteindelijk was het Pepijn van Asten die verlossing bracht en een punt wist te redden namens de zwart-witte equipe uit het dorp.

Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met teammanager George van der Velden. “Uiteindelijk waren we blij dat de goal nog viel en we een puntje overhielden. Maar op basis van de hele wedstrijd had er veel meer ingezeten voor ons. We hebben zeker zeven goede kansen niet weten te benutten. Het zit ons niet mee.” Komend weekend krijgen de Terheijdenaren kans op sportieve wraak. Dan wacht de derby op het veld van mede-hekkensluier PCP ZO.

Terheijden – Right ‘Oh 1-1 (0-1)
0-1 Right ‘Oh, 1-1 Pepijn van Asten.

11 Shares