Datum: zondag 6 september 2020, 16:30 - Auteur: Redactie

Terheijden en SAB delen punten tijdens ouverture 4C

Voor Terheijden en SAB leverde de seizoensouverture een punt op. Op sportpark Ruitersvaart namen de Bredaars vroeg de leiding, maar was de dorpsclub uit de Gemeente Drimmelen na rust de sterkste.

Good old Tony Snoeren (foto, links) zette het bezoek uit Ruitersbos al na een paar minuten op voorsprong en daarmee was het aftasten direct onmogelijk voor beide partijen. De derby was er één van vele kansen en voldoende spanning. maar voor de pauze werd er echter niet meer gescoord. SAB hoopte de pot vakkundig uit te spelen, maar pal na rust stak Pepijn van Asten daar een stokje voor: 1-1.

In het tweede bedrijf weer genoeg mogelijkheden voor beide ploegen, maar het meest logische gebeurde; een remise. Terheijden-trainer fred Vrolijk sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. “Helaas liepen we al vroeg tegen een onnodige tegengoal op, maar kort na rust viel de gelijkmaker. Uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat.” Bij de Sint Anna Boys ontbrak overigens een kanon.

Topschutter Joris van de Lande, nog altijd hongerig naar goals, had last van fysiek malheur. “Of ik nog gretig ben? Zeker, alleen nog niet fit. Ik had licht last van mijn lies, dus heb nog even geen risico genomen in de eerste wedstrijd. Volgende week ben ik er hopelijk weer bij”, aldus de Bredanaar. Lang verhaal kort: beide teams konden leven met een gelijkspel tijdens de opening van de campagne.

Terheijden – SAB 1-1 (0-1)
0-1 Tony Snoeren, 1-1 Pepijn van Asten.