Datum: zondag 3 februari 2019, 17:57 - Auteur: Luke Thomas

Terheijden raakt van de hel tot in de hemel in Dussen

Terheijden is in 4C tegenwoordig een vaste kracht in de bovenste regionen, maar is natuurlijk op zoek naar meer. De top drie zal de eerstvolgende doelstelling zijn en een overwinning op Dussense Boys zou die ambitie iets realistischer maken. Maar de eerste helft stond de club uit de Gemeente Drimmelen te slapen en incasseerden ze er drie, waarna ze toch nog knap op een gelijkspel kwamen.

Terheijden is bezig aan een prima seizoen en staat op de vierde plek. Thuisploeg Dussense Boys is een matige middenmoter en dus waren de bezoekers de favoriet in Dussen. Echter kon die rol niet waargemaakt worden.

In beide helften werd er driemaal gescoord. En in beide helften scoorde één ploeg niet. Een echte wedstrijd met twee gezichten, dus. Terheijden trok in de eerste helft aan het kortste eind. Eigen schuld, volgens teamleider George van der Velden: “Het was een zeer matige eerste helft. Maar gelukkig zijn we erg knap teruggekomen. Natuurlijk zijn we blij met een puntje, maar uiteindelijk had er zelfs meer ingezeten. Jason Joosen raakte nog de onderkant van de lat”, citeerde Voetbalinbreda.nl.

De wedstrijd eindigt in een 3-3-gelijkspel, dankzij treffers van Tommy van Hooijdonk, Joris Noort en Riemer Dijkstra. Terheijden blijft op plek vier en ontvangt volgende week Berkdijk, dat twaalfde staat. Kunnen de Terheijdenaren hun zevende overwinning boeken?

Dussense Boys – Terheijden 3-3 (3-0)
1-0, 2-0 en 3-0 Dussense Boys, 3-1 Tommy van Hooijdonk, 3-2 Joris Noort, 3-3 Riemer Dijkstra.