Datum: zondag 17 februari 2019, 18:28 - Auteur: Luke Thomas

Terheijden wint op het gras van titelkandidaat RFC

Terheijden is bezig aan een uitstekend seizoen en zondagmiddag stond het een lastige klus te wachten in 4C. Op bezoek bij titelkandidaat RFC ging het op zoek naar overwinning nummer 8 en met succes.

Terheijden is bezig aan verrassend goede campagne. De equipe van coach Fred Vrolijk jaagt op plek 3. Nog een plekje hoger staat RFC, dat in de nek hijgt van de koploper: Be Ready. De laatste keer dat fusieclub RFC een thuiswedstrijd verloor, was 3 december 2017, meldt teamleider George van der Velden trots aan Voetbalinbreda.nl.

Het was een spannende wedstrijd, die lang af leek te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Met nog dertien minuten op de klok brak RFC de ban. In eigen doel na een ‘geweldige’ vrije trap van Ruben Sibon. Met samengeknepen billen keken de toeschouwers toe, maar in de negentigste minuut deelde Jan den Ridder de genadeklap ui: 0-2, een knap resultaat, vindt Van der Velden. “Een enorm mooie overwinning op de koploper. Ook de jeugdspelers die vandaag meededen hebben erg goed gespeeld.”

Terheijden excelleert en wint dus. Het staat vierde, twee punten achter de nummer drie. Volgende week ontvangt het Raamsdonk, dat elfde staat. Winnen, dus.

RFC – Terheijden 0-2 (0-0)
0-1 eigen doelpunt, 0-2 Jan dem Ridder.