Datum: zondag 27 oktober 2019, 15:19 - Auteur: Redactie

Terheijden zit flink in de problemen na thuisverlies tegen RWB

Terheijden staat ook na zondagmiddag troosteloos onderaan in 4C. Deze keer was het sterke RWB de boeman op sportpark Ruitersvaart.

Na een goed voorgaand seizoen had niemand verwacht dat Terheijden in november 2019 de slechtst presterende club van 4C zou worden. Maar het is toch echt zo. De ploeg uit de Gemeente Drimmelen sprokkelde pas een punt en moest zondag op eigen veld buigen voor RWB, dat de trotse koploper is.

De 0-1 viel rauw op het dat van coach Fred Vrolijk en co, maar werd in de eerste helft nog wel uitgegumd. Het was een eigen goal die de gelijkmaker opleverde na een gevaarlijke vrije trap van Ruben Sibon. Maar in het tweede bedrijf ging het lelijk mis voor de gastheren uit het zwart-witte dorp.

Rood Wit Blauw uit Waalwijk trapte namelijk het gaspedaal in en bewees zijn klasse. Opeens stond het 1-4. Jaimy de Koning mocht in de staart van het duel nog wel een penalt nemen, maar zijn goal kwam te laat voor eventueel succes. Komend weekend kan de hekkensluiter zijn wonden likken, dan is het vrij.

Terheijden – RWB 2-4 (1-1)
0-1 RWB, 1-1 eigen doelpunt, 1-2, 1-3 en 1-4 RWB, 2-4 Jaimy de Koning (pen.).

6 Shares