Datum: vrijdag 17 september 2021, 11:04 - Auteur: Redactie

The Gunners-trainer Peter Remie stopt er per direct mee

Het moest zijn tweede seizoen worden bij zaterdag vierdeklasser The Gunners, maar Peter Remie houdt het voor gezien. De taken van de coach worden overgenomen door diens assistent.

“Peter Remie heeft noodgedwongen zijn functie in goed overleg met de club neergelegd. Zijn andere werkzaamheden als ondernemer van een koeriersbedrijf en als succesvol caféhouder vergen dermate veel tijd dat hij zich niet meer voor de volle 100 procent kan inzetten als trainer van het eerste elftal. Peter was vol enthousiasme aan zijn tweede seizoen begonnen, maar het toenemende tijdsbeslag van de andere werkzaamheden verhinderen zijn 100 procent inzet, enthousiasme en ambitie als trainer voor The Gunners. Erg jammer, maar als bestuur hebben we daar begrip voor”, zo meldt de club uit de Haagse Beemden via zijn social media-kanalen.

En dus krijgt de kleine vereniging uit Gageldonk een nieuwe hoofdcoach, die al een tijdje meeliep. “Brian Piris, die begin dit seizoen instapte als assistent van Peter zal zijn functie overnemen. Brian heeft ervaring als trainer van 1e elftallen waaronder Molenschot als zijn laatste club. Wij hebben er als bestuur het vertrouwen in dat de ingezette koers en ambitie van de club door hem wordt voortgezet.” De eerstvolgende wedstrijd is die in het bekertoernooi, zaterdag thuis tegen GSC/ODS. Met drie punten uit twee duels beleven de withemden een wisselvallige start van de beker, maar winst komend weekend zou dat positief veranderen.

0 Shares