Datum: zaterdag 20 maart 2021, 20:58 - Auteur: Redactie

Drie trainers verlengen hun contact bij TVC Breda

Johan Rijndorp (foto, links), Nijs Kivits (midden) en Kevin Faas (rechts) blijven ook na de zomer de coaches van zondag vijfdeklasser TVC Breda. Het bestuur en het trio kwamen dat dinsdagvond overeen, zo weet Voetbalinbreda.nl.

Het drietal begon vorig seizoen aan de wederopstanding van de volksvereniging uit Tuinzigt en legde de basis voor dit seizoen, waarin van meet af aan duidelijk werd dat TVC Breda titelfavoriet was. Met vier duels gespeeld en vier gewonnen stonden de Viola’s stijf bovenaan. Omdat de Corona-crisis voor de tweede keer een seizoen verpest, is de ambitieuze technische staf nog niet klaar op sportpark Kwakkelhut. En dat is vrij logisch te noemen.

“Wij maken af wat we begonnen zijn”, vertelt Rijndorp, die nog niet lang geleden zelf de ballen in het net schoot als spits. Het bestuur is ook helder in zijn motieven. “Met de contractverlenging van Kivits, Rijndorp en Faas zal TVC Breda in uitdagend voetbal blijven investeren. Tevens houden we een stabiele basis voor de toekomst, voor jonge, uit eigen jeugd opgeleide spelers, die het mogelijk zal worden gemaakt om maximaal te kunnen ontwikkelen.”

211 Shares