Datum: zondag 16 februari 2020, 18:10 - Auteur: Redactie

TVC Breda laat zich helemaal uitkleden door koploper

TVC Breda bakt er weinig van na de verrassende uitzege op Gloria UC eerder dit jaar in 5B. Zondag was Achtmaal veel te sterk en smeerde de club uit Tuinzigt zijn derde beschamende nederlaag op rij aan. Toch heerst er positivisme op sportpark Kwakkelhut.

“Laatste drie wedstrijden is het niet best, gister was met die wind niet te voetballen. Maar buiten de wind om gaan we drie keer kinderlijk in de fout en staat het 3-0 tot de 60ste minuut en daarna laten we het lopen.”

”Uiteindelijk had Achtmaal veel meer kwaliteit en dat blijkt wel. Positieve van gister is dat we spelen met acht jeugdspelers in de basis van 16, 17, en 18. Eigenlijk gaat het wel goed dit jaar, alleen de resultaten blijven achter, we wisten dat dit een opbouwjaar zou worden na afgelopen jaren en we zijn op de goede weg.”

“Maar volgend moeten we mee gaan spelen om promotie vind ik, want dan hebben die jonge gasten een jaar kunnen wennen aan vijfde klasse. De wat oudere basisspelers trainden niet en zaten op de bank en dat in combinatie met een aantal blessures. Toch is het goed om te zien dat de jeugd erin staat en ze we graag weer voor het eerste willen spelen”, aldus coach Johan Rijndorp.

Achtmaal – TVC Breda 7-0 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 en 7-0 Achtmaal.

11 Shares