Datum: zondag 7 april 2019, 16:30 - Auteur: Redactie

TVC Breda moet meerdere erkennen in Molenschot

Het eerste duel onder interim-coach Frans van Duuren ging verloren voor TVC Breda in 5B. Molenschot was thuis de baas.

De ploeg van de Bredase coach Lorenzo Boudewijns bepaalde de ruststand op 3-0 en na rust deed TVC Breda iets terug. Johan Rijndorp, volgend jaar coach van de Viola’s, was weer opgetrommeld en prikte meteen weer een goaltje binnen. Veel maakte het niet uit, want de dorpelingen liepen uiteindelijk uit naar 5-1.

“Het was een lastige pot voor de jongens. De conditie is nog steeds matig, vandaar dat de tegenstander dit aanvoelt en gas geeft, maar wij hadden ook zeker drie goals extra moeten maken. Wel ben ik trots, want als team hebben ze hard gewerkt”, vertelde de ervaren Van Duuren na afloopt aan Voetbalinbreda.nl.

“Het was een wedstrijd die op en neer golfde”, zei winnend coach Boudewijns. Volgend jaar is hij coach van de nieuwe zaterdagploeg van Boeimeer overigens. “We hebben terecht gewonnen. Als er een goede arbiter was zouden er rode kaarten zijn gevallen, maar deze man durfde echt geen kaarten te trekken.”

Enfin, TVC Breda kruist volgend weekend de degens met titelkandidaat PCP. Op sportpark Kwakkelhut hoopt de geplaagde ploeg uit Tuinzigt zijn huis zo duur mogelijk te verkopen.

Molenschot – TVC Breda 5-1 (3-0)
1-0 Sten Kerremans, 2-0 Teun Oomen, 3-0 Dave Boemaars, 3-1 Johan Rijndorp, 4-1 Nick van Oosterwijck, 5-1 Rik van Oosterwijck.

0 Shares