Datum: zondag 6 oktober 2019, 17:06 - Auteur: Redactie

Uitgerekend Rolf Snepvangers loodst UVV ’40 voorbij ZIGO

Nota bene Rolf Snepvangers loodste UVV ‘40 zondagmiddag naar een belangrijke uitoverwinning in 3B. Een paar dagen nadat hij op Voetbalinbreda.nl kenbaar maakte te zullen stoppen komende zomer in het eerste elftal, was hij met een goal en een assist te lastig voor ZIGO.

Op het gras van concurrent ZIGO begon UVV in de lijn van de laatste tijd: niet scherp en wederom met een doelpunt om de oren. Maar lang zou de frustrerende achterstand niet duren voor de Bredase dorpelingen. Linksback Fabio Evaz haalde namelijk de achterlijn en bediende Snepvangers (foto), die keurig de trekker over wist te halen bij de tweede paal: 1-1. 

En de ploeg van trainer Johan Gabriëls haalde zijn voet niet van het gaspedaal. Bart de Koning ging de combinatie aan met Snepvangers, die de nieuweling alleen op de vijandelijke keeper stuurde. De Koning deed zijn naam eer aan en maakte koelbloedig af en bleek uiteindelijk matchwinner te zijn. Voetbalinbreda.nl sprak met Snepvangers na afloop.

“We speelden best aardig, maar maakten nog wel wat fouten, waardoor het steeds op en neer ging. Voorin hebben we te weinig met de kansen gedaan. ZIGO is een concurrent, maar ik denk dat wij wel beter moeten. We spelen tegen voetballende ploegen altijd beter en deze overwinning hebben we zeker nodig. Collectief hebben we hard gestreden en zijn de punten dik verdiend.” Volgend weekend kruist de club uit Ulvenhout de degens met Virtus. Uit.

ZIGO – UVV ’40 1-2 (1-1)
1-0 ZIGO, 1-1 Rolf Snepvangers, 1-2 Bart de Koning.

19 Shares