Datum: donderdag 30 maart 2023, 18:21 - Auteur: Redactie

UPDATE: OVV ’67-keeper Efe stopt twee pingels in restant

EERSTE VERSLAG VAN ZONDAG 12 FEBRUARI 2023 OM 16:00 UUR: SCROLL NAAR BENDEN VOOR MEER!

OVV beleefde een trieste zondagmiddag in 5A. De titelkandidaat uit Oosteind liep van het veld bij DEVO, waarop de arbiter de wedstrijd staakte.

In Bosschenhoofd kwam er geen winnaar. DEVO nam de leiding, maar via Yassin Belhadi hingen de bordjes al rap in evenwicht. Uiteindelijk volgde er een bizar incident, waarbij de bezoekers uit Oosteind op initiatief van coach Fatih Kaya van het veld liepen. De scheidsrechter was voor OVV de reden om dat te doen.

DEVO – OVV ’67 1-1 (1-1) gestaakt rond de 65ste minuut
1-0 DEVO, 1-1 Yassin Belhadi.

UPDATE DONDERDAG 30 MAART 2023 om 20:45 uur

In Bosschenhoofd speelde OVV het eerder gestaakte duel met succes uit en dat is verrassend te noemen. DEVO mocht de wedstrijd in de 65ste minuut hervatten met een penalty, maar OVV-goalie Huseyin Efe (foto) pakte de pingel en bezorgde het bezoek uit Oosteind vreugde. In de resterende minuten, na de Ramadan-break die door de KNVB in het leven is geroepen, kreeg OVV opnieuw een penalty tegen.

Een onterechte volgens het uitkamp, dat losbarstte van vreugde, want Efe toonde zich een ware penaltykiller en stopte hem opnieuw. Een welkom resultaat, want door het eerder gestaakte duel kreeg OVV drie punten in mindering deze week van de KNVB. De titelkansen zijn om zeep geholpen sinds de tweede seizoenshelft, maar met de periodetitel op zak moeten de geel-zwarten nieuwe energie vinden om uiteindelijk te promoveren naar de zondag vierde klasse. Werk aan de winkel voor trainer Fatih Kaya dus.

DEVO – OVV ’67 1-1 (1-1)