Datum: zondag 29 september 2019, 17:37 - Auteur: Redactie

UVV ’40 zoekt naar vorm: Gilze wint dik in Ulvenhout

Voor UVV ’40 is het seizoen slecht verlopen tot dusver. In de beker geen indruk gemaakt tegen clubs uit lagere klasses en ook in 3B alweer de tweede nederlaag op rij. Zondagmiddag was Gilze de boeman in Ulvenhout.

Sportpark Jeugdland wachtte vier maanden op een competitieduel, maar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen verliep niet goed. Hij begon nog wel voortvarend, toen nieuweling Tim Brillenburg Wurth verrassend mooi de openingsgoal aan liet tekenen. De favoriet uit Gilze pareerde echter nog voor het drinken van de thee en dat kwam het spel van de gasten ten goede uiteindelijk.

Na rust liep het bezoek namelijk vrij eenvoudig uit naar 1-4, tot onvrede van trainer Johan Gabriëls en co. Voetbalinbreda.nl sprak na de zeperd met steunpilaar Sjoerd Den Dekker die zoals altijd realistische teksten in petto had. “Onze resultaten zijn niet best, maar we speelden gister best aardig. De uitslag was wat geflatteerd. Nogmaals, het wordt voor ons een zwaar jaar.” Volgend weekend staat de trip naar ZIGO op het programma.

UVV ’40 – Gilze 1-4 (1-1)
1-0 Tim Brillenburg Wurth, 1-1, 1-2, 1-3 en 1-4 Gilze.

5 Shares