Datum: zondag 3 februari 2019, 17:51 - Auteur: Luke Thomas

UVV ’40 kan opnieuw niks uitrichten tegen titelkandidaat TSC

UVV ’40 is bezig aan een matig seizoen in 3B, TSC aan een uitstekend seizoen. Dat kan twee dingen betekenen. Of UVV stunt, of TSC doet waar het goed in is en wint. Het laatste gebeurde, deze zondagmiddag.

Tegenwoordig is UVV een vaste kracht in het rechterrijtje. Zonde, want lange tijd leek het alsof de Bredase dorpelingen meededen om een plekje in de bovenste regionen. Zondag ging de groene club uit Ulvenhout bezoek bij hoogvlieger TSC in Oosterhout, waar de bezoekers opnieuw niet wisten te winnen.

Al vrij vroeg kwamen de gasten op achterstand. Lange tijd bleef het 1-0, maar nadat het uiteindelijk 3-0 werd was de wedstrijd gespeeld. Bas van Summeren maakte nog de 3-1 namens de formatie van coach Johan Gabriëls, maar dat bleek niet genoeg. “We hebben een matige wedstrijd gespeeld, het was geen beste dag voor ons”, reageerde middenvelder Rolf Snepvangers tegenover Voetbalinbreda.nl.

UVV staat momenteel tiende en ontvangt volgende week Irene ’58 uit Den Hout, dat nu achtste staat. Eerder het seizoen eindigde dit duel in een gelijkspel.

TSC – UVV ’40 3-1 (1-0)
1-0, 2-0 en 3-0 TSC, 3-1 UVV ’40.

2 Shares