Datum: zondag 24 oktober 2021, 18:00 - Auteur: Redactie

UVV ’40 moet op eigen terrein buigen voor HVV ’24

UVV haakt een beetje af in 3A. Zondagmiddag kwam HVV op bezoek en dat werd geen fijn bezoek, want de club uit Ulvenhout verdronk voor eigen publiek.

Het was toch even de wereld op zijn kop op sportpark Jeugdland, waar UVV een sterke start van de wedstrijd beleefde. Vooral de eerste twintig minuten waren om over naar huis te schrijven. Die fase werd niet bekroond met een doelpunt en het bezoek uit Zeeland sloeg genadeloos toe. Binnen tien minuten vielen er drie uitgoals. Alleen na rust konden de Bredase dorpelingen de sportieve eer nog redden via Jaap Berendschot: 1-3.

“Dat was overigens wel echt een wereldgoal”, complimenteerde aanvoerder Bart de Koning (foto) zijn ploegmaat. “Na die drie snelle tegentreffers pakten we het redelijk op en scoorden we nog, helaas was het niet genoeg voor een resultaat”, aldus De Koning tegen Voetbalinbreda.nl. Geen man overboord voor The Boys in Green. Met zes punten uit vier duels (en dus nog een inhaalduel tegoed) is er nog van alles mogelijk.

UVV ’40  HVV ’24 1-3 (0-3)
0-1, 0-2 en 0-3 HVV ’24, 1-3 Jaap Berendschot.