Datum: zondag 7 november 2021, 16:27 - Auteur: Redactie

UVV ’40 moet thuis buigen voor laagvlieger Hoeven

In de blessuretijd van zondagmiddag gebeurde het ondenkbare: UVV ’40 verloor een voorsprong en kreeg nog een klein pak slaag te verwerken. Het gevoel was dan ook niet helemaal niet goed na het thuisduel met Hoeven in 3A.

UVV-coach Jeroen Polman dacht ongetwijfeld de zege binnen te hebben na een heftige pot voetbal op sportpark Jeugdland. Eerst opende Sebas de Meijer de score, maar binnen enkele minuten stond het alweer gelijk. Toch was Lucas Umar bijna de matchwinner met zijn goal. Maar niets was minder waar. In de extra tijd ging het helemaal mis voor de thuisploeg uit Ulvenhout. En hoe.

Het bezoek uit Hoeven zorgde al voor de zure gelijkmaker, maar deed daar zelfs nog twee (!) schepjes bovenop in extremis: 2-4. Een hard gelag voor de Bredase dorpelingen, waar captain Bart de Koning (foto) nog even met Voetbalinbreda.nl sprak. “Het was een lastig verhaal vandaag. Ik heb echt geen flauw idee waar de scheidsrechter de belachelijk lange extra tijd, zeker tien minuten, vandaan haalde.”

UVV ’40 – Hoeven 2-4 (1-1)
1-0 Sebastian de Meijer, 1-1 Hoeven, 2-1 Lucas Umar, 2-2, 2-3 en 2-4 Hoeven.