Datum: zondag 27 oktober 2019, 16:11 - Auteur: Redactie

UVV ‘40 nipt onderuit bij lijstaanvoerder TSV Gudok

Op het beroerde kunstgras van de gedeelde koploper Gudok gleed UVV onderuit zondagmidag in 3B. De ploeg uit Ulvenhout had echter meer verdiend dan dat.

Het was een vrij dramatisch begin voor de bezoekers van trainer Johan Gabriëls. Gudok scoorde namelijk in de eerste helft twee doelpunten, terwijl de Bredase dorpelingen daar nog helemaal niks rendabels tegenover konden zetten. In het tweede bedrijf wél. Uit een snelle vrije trap van Bart de Koning scoorde Justin den Tenter zijn eerste competitiegoal voor UVV: hard en in het dak van de goal. UVV speelde vrij aardig, maar kon de gelijkmaker niet meer forceren.

“Wij hadden recht op een punt, maar zij waren echt effectief. Voetballend deden we zeker niet onder voor Gudok en waren we bij vlagen beter, alleen daar koop je niets voor uiteindelijk. Hun kunstgrasveld was wel super slecht. Een betonmat en de bal was een ballon, dus erg onvoorspelbaar. Het is klote dat we met ons goede voetbal geen punten halen. Op basis van het spel verdienden we ze”, aldus captain Rolf Snepvangers (foto) na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Komend weekend neemt UVV het op tegen concurrent Be Ready op sportpark Jeugdland.

TSV Gudok – UVV ‘40 2-1 (2-0)
1-0 en 2-0 TSV Gudok, 2-1 Justin den Tenter.

8 Shares