Datum: zondag 26 september 2021, 18:17 - Auteur: Redactie

UVV ’40 vergeet bekerdrama: VVR gaat er hard af

Vooral de resultaten in het bekertoernooi waren niet om over naar huis te schrijven, maar nu de zondag derde klasse eenmaal is begonnen blijkt UVV ’40 er klaar voor. Op eigen terrein werd VVR met klinkende cijfers huiswaarts gestuurd.

Op sportpark Jeugdland werd er weer ouderwets genoten van een pot voetbal van The Boys in Green. UVV kende een matige preparatie op het seizoen, maar sloeg na rust wel toe via Sebastian de Meijer. Hij zag later hoe Jeroen Maas de 2-0 aan liet tekenen en scoorde zelf ook nog de 3-0. Ongekende luxe in het Bredase dorp, waar het bezoek uit Rijsbergen met de staart tussen de benen afdroop.

“Of we de dramatische bekerpoule van deze maand nu zijn vergeten? Zeker”, lacht captain Bart de Koning (foto) als hij na afloop met Voetbalinbreda.nl spreekt. In Ulvenhout kan men weer lachen en volgend weekend krijgen ze weer een kans op glorie. Overigens is clubman Sjoerd Den Dekker geen vaste waarde meer. Vanwege werk is hij slechts sporadisch beschikbaar en speelt hij voorlopig in het tweede.

UVV ’40 – VVR 3-0 (0-0)
1-0 Sebastian de Meijer, 2-0 Jeroen Maas, 3-0 Sebastian de Meijer.

0 Shares