Datum: zondag 27 november 2022, 16:42 - Auteur: Redactie

Viola duwt verliezend PCP richting de degradatiezone

PCP kan zijn draai niet vinden in 4C. Zondagmiddag leed de ploeg uit Brabantpark zijn vierde nederlaag in speelronde 8.

Het was voor PCP een cruciale wedstrijd om aansluiting te krijgen met de top, aangezien het programma van dit weekend. De Bredanaars waren beter voor rust en kwamen 0-1 door wie anders dan Soufiane Meydubi (foto). Maar een minuut voor rust scoorde Viola de 1-1 uit het niks. Een mentale tik op de kin voor de bezoekers. In de tweede helft was het begin zwak van PCP en op dat moment staakte de scheidsrechter de wedstrijd na commentaar van buiten de lijnen.

“En wij kwamen na die afkoelperiode slecht het veld op en verliezen de wedstrijd door maar één tegenstander en dat zijn we zelf. We komen nog 1-2 voor door een eigen goal, maar geven echt de wedstrijd volledig weg. In de laatste minuut scoren wij nog en op het moment dat we de bal op goal schieten, hij viel er trouwens in, fluit de scheidsrechter af. Geen 3-3 dus. Ongekend. Nogmaals; PCP verliest vandaag van PCP en niet van Viola”, aldus PCP-coach Lorenzo Boudewijns tegen Voetbalinbreda.nl.

Viola – PCP 3-2 (1-1)
0-1 Soufiane Meydubi, 1-1 Viola, 1-2 eigen doelpunt, 2-2 en 3-2 Viola.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss