Datum: zondag 1 mei 2022, 23:33 - Auteur: Redactie

Voetbalinbreda.nl en Trainingskampen.nl starten samenwerking

In navolging op de samenwerkingen met diverse regionale voetbalsites gaan ook Voetbalinbreda.nl en Trainingskampen.nl de samenwerking aan. ”Al jarenlang boeken diverse clubs uit de regio van Breda hun trainingskamp bij ons”, opent Wilfred Schoonderbeek (foto, rechts) van Trainingskampen.nl.

”Toch is er ook nog een groot potentieel van clubs uit de regio Breda dat geen trainingskamp boekt. Wij zien een samenwerking met Voetbalinbreda.nl daarom als een enorme meerwaarde.’

Voordelen

”Met diverse regionale websites verloopt de samenwerking erg goed. Zij adviseren ‘hun’ clubs al jaren met betrekking tot een geslaagd trainingskamp. Vervolgens doen ze berichtgeving, en soms zelfs de verslaglegging ter plaatse, over de clubs die hun trainingskamp hebben geboekt bij Trainingskampen.nl. Wij willen met Voetbalinbreda.nl graag dezelfde weg inslaan! Het is voor alle partijen, inclusief ‘onze’ clubs een positieve ontwikkeling en het persoonlijk contact vanuit de regionale websites blijkt erg waardevol te zijn.”

Voetbalinbreda.nl is al jarenlang een sterke site en Trainingskampen.nl is trots op deze samenwerking. Ook Voetbalinbreda.nl-eigenaar Mica de Montigny (foto, links) is blij met de samenwerking. “Trainingskampen.nl is al 18 jaar marktleider als het gaat om het organiseren van onder andere trainingskampen en is een zeer betrouwbaar bedrijf. Al jaren hoor ik hier van diverse kanten positieve verhalen over. Vandaar dat ik ook graag met Trainingskampen.nl ga samenwerken. Een trainingskamp is vaak een hoogtepunt van het jaar. Hier deden wij nog niet zo veel mee dus daar gaan wij de komende periode en jaren aandacht aan schenken.”

0 Shares