Datum: zondag 7 oktober 2018, 18:14 - Auteur: Redactie

WDS ’19 gaat er verrassend hard af bij Right ‘Oh

In 4C kon WDS ’19 zijn favorietenrol zondag niet waar maken. Sterker nog, Right ‘Oh stuurde de Bredase club toch wel een beetje met het schaamrood op de kaken terug naar de Haagse Beemden.

Na twee zeges in successie leek WDS vol vertrouwen af te reizen naar Geertruidenberg, maar daar werd duidelijk dat het missen van kansen, dat de ploeg uit de Haagse Beemden de laatste weken vaak deed, wordt afgestraft tegen betere ploegen in de competitie. Want ook op het gras van Right ‘Oh kregen de bezoekers van coach Gijs Smulders de nodige kansen om te scoren.

“Het was een klein wonder dat we met 0-0 de rust in gingen”, vertelde aanvoerder Kevin Keehnen na afloop aan Voetbalinbreda.nl. Na de pauze werden de Babyblauwen ook achterin slordig en prompt stond er 2-0 op het scorebord. WDS schrok wakker en via Bader Boughardaine werd het 2-1. “Toen begonnen we volle bak aan te vallen en kregen we nog kansen. Een bal van Koen van Kleef werd van hun doellijn weggewerkt, maar omdat we alles op alles speelden, kregen we toch nog twee tegengoals.”

“De 4-1-uitslag komt niet overeen met de wedstrijd. Of we terecht verloren? Als je de kansen zelf niet afmaakt… Ik vond het in ieder geval echt een onnodige nederlaag.” Volgend weekend krijgt de oudste amateurclub uit de Gemeente Breda de kans om zich te herstellen: dan komt SC Hoge Vucht naar sportpark Paradijs voor een pikante stadsderby.

Right ‘Oh – WDS ’19 4-1 (0-0)
1-0 en 2-0 Right ‘Oh, 2-1 Bader Boughardaine, 3-1 en 4-1 Right ‘Oh.

0 Shares