Datum: zondag 15 december 2019, 16:00 - Auteur: Redactie

Advendo verliest weer ondanks terugkeer geschorst viertal

Advendo is eindelijk weer compleet, maar uiteraard nog niet in topvorm. Zondagmiddag hield Neerlandia ‘31 alle punten in Dorst.

Advendo liet de eerste helft het balbezit aan Neerlandia. De thuisclub kreeg wat kleine kansjes, maar door de ruimte in de omschakeling kreeg Advendo de grootste kansen. Deze gingen er echter niet in. Na een voorzet vanuit een vrije trap kwam een Neerlandia-speler 1 op 1 op Bredase keeper en schoot koeltjes binnen.

De tweede helft was van een minder niveau waarbij Neerlandia de betere kansen kreeg en Advendo weinig creëerde. Waar Advendo stiekem hoopte op een gestolen punt scoorde Neerlandia terecht de 2-0 wat ook de eindstand was. Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met nieuwbakken coach Martijn Malinka. 

“We zijn nog steeds maar kort bezig en Neerlandia is gewoon een goede middenmoter. Ik ben wel weer tevreden over de inzet en gedeeltes van het spelbeeld.” Mooi nieuws was de terugkeer van Alper Utu, Huseyin Bayram, Yasin Celik en Erdinc Unal. Zij werden vorig seizoen lang geschorst na een knokpartij tegen SVC.

Neerlandia ‘31 – Advendo 2-0 (1-0) 1-0 en 2-0 Neerlandia ‘31.

16 Shares