Datum: woensdag 8 januari 2020, 16:49 - Auteur: Redactie

Bavel en ‘toevalstreffer’ Rijppaert verlengen contract

Coen Rijppaert (foto, rechts) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zondag derdeklasser Bavel. Dat laat de Bredase dorpsclub dinsdag weten in een persbericht aan Voetbalinbreda.nl.

De club én trainer zijn zeer tevreden over de samenwerking, vandaar dat is overgegaan tot verlenging van het contract. Rijppaert is in zijn nopjes met feit dat hij langer aan de dorpsclub verbonden blijft. “Ik heb het hier echt naar mijn zin. Het is een bloeiende vereniging. De samenwerking ervaar ik als prettig en ik denk dat ik bovendien een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de club.”

Bavel staat momenteel fier aan kop in 3B. De ‘winterkampioen’ heeft twee punten voorsprong op runner-up Gilze. Op 19 januari hervatten de groenhemden het seizoen met een uitwedstrijd voor de beker tegen Real Lunet uit Vught. Een week later komt RCD op bezoek in Bavel. Bij een overwinning op de club uit Dordrecht is de koploper zeker van het behalen van de eerste periodetitel.

Rijpaert werd dit seizoen last-minute aangesteld toen Osman Erbas voor zijn kans besloot te gaan bij Dongen. De toen clubloze Rijppaert werd benaderd, zei ja en maakt tot dusver van Bavel een welhaast niet te kloppen ploeg.

54 Shares