Datum: woensdag 4 december 2019, 11:26 - Auteur: Redactie

Boeimeer-trainer Boudewijns verlengt zijn contract

Het ‘nieuwe’ Boeimeer en Lorenzo Boudewijns (foto) hebben deze week hun verbintenis verlengd. De jonge oefenmeester blijft minstens tot medio 2021 op sportpark Heksenwiel.

Het bestuur van de Koningsblauwen geeft tekst en uitleg. “Na de vele wisselingen van de afgelopen jaren op deze positie, heeft Boeimeer behoefte aan rust en stabiliteit. Daarnaast heeft Lorenzo Boudewijns een groep met potentie samengesteld. Richting hen wilden we zo vroeg mogelijk duidelijkheid bieden en een signaal afgeven in de hoop dat we volgend seizoen ook op hen kunnen bouwen.”

Boudewijns is blij met zijn langere verblijf bij de vereniging waar hij als eerste elftal-speler de magische grens van 100 passeerde. “Ik beschik over een groep met veel beleving en ben dan ook blij dat ik na dit seizoen nog een seizoen met Boeimeer aan de slag kan. Ik streef naar een hoger doel met Boeimeer. Spelen om de prijzen. Nu zaaien, straks oogsten”, aldus de Bredanaar tegen Voetbalinbreda.nl.

In 4C doet de ploeg uit de Haagse Beemden, die voor het eerst niet meer op zondag acteert, maar op zaterdag, het goed. Met de vijfde plek en zes punten minder dan koploper Internos is er nog alles om voor te spelen.