Datum: zondag 8 december 2019, 16:42 - Auteur: Redactie

‘Club Zonder Naam’ houdt dolend JEKA in de degradatiezone

Voor JEKA wordt het er niet makkelijker op in 2E. Een definitieve hoofdcoach is er nog niet en Cluzona won zondagmiddag in 2E een doelpuntrijk gevecht in Breda.

Na een aantal stabiele resultaten onder het bewind van interim-coach Orpheo Koulen verloor ook hij zijn eerste pot met de Bredase Tricolores. Thuis tegen Cluzona deden drie persoonlijke fouten de gastheer de das om. Na rust leek het gespeeld toen de bezoekers er 0-4 van maakten, maar de van Boeimeer overgekomen Jens Bakker onderstreepte zijn talent en prikte: 1-3. Spelmaker Merijn Notenboom produceerde zelfs de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker viel niet op het winderige sportpark Tussen de Leijen.

Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met de immer optimistische middenvelder Jules Philippart. “Buiten de fouten hebben we een goede pot gespeeld. Ik hoop dat Jens Bakker volgend weekend in de basis staat. We hebben veel aan zulke A-jeugdspelers, net zoals Pieter Aarts en Wisse Bos. We gaan punten pakken nog dankzij hen. Volgende week winnen”, doelt Philippart op de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, uit bij Uno Animo.

JEKA – Cluzona 2-3 (0-2) 0-1, 0-2 en 0-3 Cluzona, 1-3 Jens Bakker, 2-3 Merijn Notenboom.

12 Shares