Datum: zondag 26 januari 2020, 18:41 - Auteur: Redactie

Debuut JEKA-trainer Van Moergestel valt in het water

JEKA en nieuwbakken coach Ivo van Moergestel beleefden een toch wel zwarte zondagmiddag in 2E. Roosendaal kwam namelijk de punten ophalen, zelfs met een man minder.

Sportpark Tussen de Leijen wist op voorhand dat Roosendaal een pittige kluif zou worden, maar toen na een uur spelen de bezoekers tot tien werden gereduceerd door de arbiter die rood trok, roken de Tricolores bloed. Des te teleurstellender was het feit dat de Bredanaars in het mes liepen van de gasten: 0-1 en 0-2 tot overmaat van ramp.

“Enorm pijnlijk, ja”, zuchtte middenvelder Jules Philippart na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. “De eerste helft was één van onze beste helften die we gespeeld hebben dit jaar, genoeg kansen gecreëerd maar de bal wilde er niet in. Na 60 minuten kregen zij rood en vanaf dat moment begonnen wij met raar doen en gaven we het volledig uit handen en speelden zij het goed uit.”

“Maar het is ook nog wennen. Een nieuwe trainer, hij heeft een duidelijk plan en idee en iedereen staat daarachter. Dit moet goed gaan komen, er is eindelijk rust nu bij ons. Nu de punten nog. Maar als we zo trainen zoals afgelopen week dan komen die punten vanzelf, nu wordt komende week alleen wel echt belangrijk uit bij TSC.” Game on Tricolores.

JEKA – Roosendaal 0-2 (0-0) 0-1 en 0-2 Roosendaal.