Datum: zondag 2 oktober 2022, 14:42 - Auteur: Redactie

DSE bezwijkt in Etten-Leur na rode kaart tegen HVV ’24

Er zat meer in voor DSE zondagmiddag in 3A, maar HVV won alle punten. Dit kwam mede door een rode kaart voor de ploeg uit Etten-Leur.

Op sportpark Hoge Neerstraat hielden beide clubs elkaar aanvankelijk in evenwicht, al was het zichtbaar dat HVV geen laagvlieger is. Uiteindelijk bracht een rode kaart, die werd bekritiseerd door de thuisclub, de plannen van de blauwhemden in de war. Ondanks een man minder, scoorde DSE door een schot van Kjell Hendrickx wat in het zijnet viel nog wel bijna. De bezoekers uit Zeeland schrokken wakker, profiteerden van hun man meer-situatie en wonnen: 0-2.

HVV heeft wel een goede ploeg”, vertelt defensieleider Alex van Dorst tegen Voetbalinbreda.nl na afloop. “In de eerste helft waren ze veel sterker dan wij, maar we geven eigenlijk geen kansen weg. Tweede helft komen we heel goed uit de kleedkamer, maar krijgen een discutabele rode kaart na een uur. Daarna komen we nog bijna op 1-0. Daarna kwamen we wel wat meer onder druk, waaruit de 0-1 viel. Daarna probeer je nog iets te forceren maar dat zat er niet meer in.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

DSE – HVV ’24 0-2 (0-0)
0-1 en 0-2 HVV ’24.