Datum: donderdag 12 maart 2020, 15:42 - Auteur: Redactie

Handige tips nu al het voetbal niet meer doorgaat

Sinds enkele dagen ligt de voetbal in heel Europa zo goed als lam. Door het coronavirus is het dagelijks leven, en het kijken of uitvoeren van onze favoriete sport, helaas niet meer mogelijk. De reden hiervan is dat het uitzaaien van het virus zo ver mogelijk ingedamd moet worden. Sinds gister is zelfs duidelijk dat het EK wordt verschoven om de landelijke competitie af te kunnen ronden. Hierdoor zal dit pas plaats vinden in 2021 in plaats van 2020. Ook in Breda en omgeving wordt er op de voetbalvelden niet meer gespeeld. Om deze reden, en de sluiting van onder andere scholen, zitten veel voetballers de komende dagen thuis. Maar wat te doen? Wij hebben enkele tips om uw binnen-dagen (nuttig) in te vullen.

Tip 1. Verken de nieuwe Battle Royale van Call of Duty

Wanneer je echt even niet meer weet wat je moet dan is gamen natuurlijk altijd een goede optie. Qua games is er altijd een enorm aanbod, maar wij hebben een specifieke tip. Een van bekendste titels voor zowel pc als console is Call of Duty. Dit oorlogsspel is verkrijgbaar sinds eind 2019 en nu te koop voor ongeveer €60,00. Voorheen was Call of Duty voornamelijk bekend vanwege geweldige multiplayer gevechten, maar sinds één week biedt Call of Duty ook een Battle Royale. Deze zeer populaire spelvorm kun je onder andere kennen van Fortnite. In de Battle Royale van Call of Duty kun je nu alleen of met een team het opnemen tegen in totaal 150 spelers. Het verkennen van de map en het uitschakelen van vijanden zorgt er voor dat de tijd voorbij vliegt. Zo komt u uw dagen wel door dus.

Tip 2. Bespaar extra veel op uw energiekosten door dalende tarieven

Door diverse factoren liggen de energietarieven momenteel zeer laag. Zo hebben we een relatief warme winter achter de rug. Hierdoor is er weinig gas verbruikt en zijn er nog grote voorraden. Dit drukt de prijs op de internationale markt. Daarnaast ligt de economie in onder andere China helemaal op zijn gat. Hierdoor is er beduidend minder vraag naar olie. Hierdoor kelderen ook de olieprijzen. Wat ook een flink effect heeft op onze energieprijzen. Door deze ontwikkelingen betaalt u bij uw nieuwe energiecontract nu beduidend minder voor stroom en gas. Wat resulteert in een besparing van enkele honderden euro’s. In veel gevallen kan de uiteindelijke besparing inclusief welkomstkortingen oplopen tot boven de €450,00. Benieuwd wat u kunt besparen. Maak dan gebruik van de energievergelijker op GoedkopeEnergieenGas.nl.

Tip 3. Ruim uw huis op

Deze tip ligt voor de hand. Wie heeft er niet een kamer of schuur die uitpuilt van de rommel. Of een zolder die nodig eens uitgezocht moet worden. Deze periode is ideaal om eens de bezem door uw huis te halen. Sorteer uw spullen en ruim op. Misschien dat u diverse spullen bij de Kringloop langs kan brengen om ze zo een nieuw leven te geven. Daarnaast zijn er wellicht nog spullen die gewoon weg kunnen. Rij langs de gemeentestort en breng uw spullen weg. Zo heeft u straks weer een keurig opgeruimd huis.

Naast deze opties zijn er nog tal van andere dingen waarmee u uw tijd kunt vullen. U kunt bijvoorbeeld gaan wandelen of sporten. U kunt uw postvak opruimen of zich afmelden voor nieuwsbrieven die u niet meer wilt ontvangen. U kunt bellen met mensen die u al even niet gesproken heeft. U kunt uw cv updaten voor uw volgende sollicitatie. Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om andere helpen. Ga vrijwilligerswerk doen en vul uw tijd nuttig. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Ondanks dit hopen wij dat de voetbal weer snel van start gaat!

0 Shares