Datum: maandag 3 september 2018, 13:08 - Auteur: Redactie

Het Real Madrid trainingspak maakt iets los

Zodra je het Real Madrid trainingspak aantrekt, stroomt er een koninklijk gevoel door jouw lichaam. De energieke signalen vormen jouw houvast tijdens de trainingen. Jij wilt inspireren met durf en kunstzinnige trucjes. Als een echte Galactico betreedt jij het grasveld. Het gevoel van het maagdelijk wit is ongekend en jij wilt meer.

De drang naar prijzen ontwaakt zich, daarbinnen in jouw lijf. Samen met jouw teamgenoten speel je de bal rond. Als het nodig is stijg jij boven iedereen uit. Het voetbal dat gespeeld wordt trek jij naar jouw hand. Jij bent oppermachtig en men mag het weten ook. Je ontvangt de bal, laat deze vallen op de bovenkant van je voet, de bal ligt stil. Je kijkt om je heen. De directe tegenstander rent op jou af. Een schijnbeweging is het gevolg, jouw voeten doen het. Je voelt je vrij in het machtige Real Madrid trainingspak, nieuw uit de online etalages van Sportshowroom.nl, het pak van de Galacticos. Excelleren is een kunst. Je ziet een opening en steekt de bal tussen drie spelers richting de spits. Jouw trouwe nummer 9 rent op de keeper af, hij omzeilt de keeper, en schuift de bal mooi in de uiterste hoek. Hij wijst naar jou. Een gebaar van respect en vreugde. Iedere voetballer houdt hiervan, het is een teamsport en voetballen doe je samen. Het zijn de momenten die het bijzonder maken. Een razendsnelle schaar, een trucje van de straat, een stiftje over de keeper, een balaanname met de hak. In dit geval was het jouw steekpass. Trots kun je zijn en trots dat ben je. Na de training praat men na over dit moment. Ze praten na over jou.

De nieuwe jongen, de toekomst, de speler van wie wij nog veel zullen gaan zien. Jij maakt iets los in het publiek en in jouw medespelers. De trainer ziet het. Ook in hem maak jij iets los. Een team dat eerst niet liep, loopt nu wel. De allure die jij met je meedraagt spreekt aan. Het wit spreekt aan. De Real Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van jouw spel. De klasse die ze tonen spreiden zich uit over het gehele grasveld. De comfort en de elan voegen zich samen op het trainingscomplex van jouw nieuwe club. Men kan er simpelweg niet omheen. Men wil er niet omheen. Zij willen het voetbal dat gedemonstreerd wordt ervaren als een Picasso kunstwerk in het museum. De vernieuwing en de bravoure om het anders te doen. Net even dat schuine tikje naar links wanneer niemand het verwacht. Of een bal op de borst aannemen, als dat ook met de voet had gekund door een metertje naar achteren te stappen. Dat doen wat de meesten doen, dat wil jij niet. Jij wilt laten zien dat er meer is dan het gewone voetbal. Grenzen verleggen en nieuwe stijlen ontdekken, dat is toch veel interessanter? Wie heeft het nog over gisteren, of over vandaag? Laten we het hebben over morgen. Snelheid creëren waarmee we de tegenstander ver achter ons laten. Kracht opbouwen waarmee we iedereen aankunnen. Technieken leren die nog nooit eerder zijn vertoond. Dat is ambitie en daar ben jij van bezeten. Niet als een obsessie maar als een lust. De voldoening vindt jij op het veld, de statuur in het Real Madrid trainingspak.

0 Shares