Datum: woensdag 8 maart 2023, 12:05 - Auteur: Redactie

In de wandelgangen: de geruchten komen op gang

Sinds 2011 is onze rubriek ‘In de wandelgangen’ populair onder ons publiek en deze week is het weer tijd voor verse geruchten. In elk gerucht zit een kern van waarheid, maar vergeet over het algemeen niet het korreltje zout te nemen.

Advendo-spits in de belangstelling van twee clubs

Kendrick Cecilia (foto) dook een paar jaar geleden, na een poos in het tweede van PCP te hebben gebald, eindelijk op in een eerste elftal en scoorde regelmatig namens Advendo de laatste seizoenen. Maar in de zondag vijfde klasse boekt de ploeg uit Breda-Noord weinig vooruitgang en bungelt het jaar in jaar uit onderin de ranglijst. WDS ’19 en OVV ’67 willen hem een beter perspectief bieden en volgens onze bronnen staat de aanvaller zelf ook open voor een stap.

Internos flirt met aanvoerder van The Gunners

In Etten-Leur doen ze nog mee om een kans op promotie via de nacompetitie in 3C, maar men kijkt ook al naar de invulling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In de defensie wordt er wellicht plek ingeruimd voor Eljay Hoed. De captain van The Gunners staat open voor een nieuw avontuur en kent diverse spelers van de geel-blauwen. Via hen sijpelde dit gerucht dan ook door tot op onze redactie.

Voormalig Baronie-talent van SC Kruisland op de radar van Groen-Wit

Jeremy Goveia leek enkele jaren terug snel door te breken bij Hoofdklasser Baronie, maar deed een stapje terug om bij Kruisland een belangrijke speler te worden. Inmiddels lijkt de chemie tussen hem en de dorpsclub een beetje uitgewerkt, maar staat de koploper van de zondag Derde Klasse A al op zijn stoep. Groen-Wit wil Goveia naar Princenhage halen en hem herenigen met oud-ploegmaat Cheyondre Richardson, die samen met hem bij de Baronnen acteerde. Volgens direct betrokkenen kan de overstap deze zomer gebeuren.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss