Datum: zondag 1 december 2019, 17:00 - Auteur: Redactie

Max Brouwers voorkomt dure nederlaag Terheijden tegen Raamsdonk

Briljant is het nog niet, maar Terheijden zit wel weer in een positievere vibe in 4C. Zondagmiddag redde de ploeg uit de Gemeente Drimmelen een cruciaal punt thuis tegen Raamsdonk.

In de strijd tegen degradatie telde eigenlijk alleen de volle winst tegen Raamsdonk, maar na ruim anderhalf uur spelen op sportpark Ruitersvaart kon men toch blij zijn met een puntendeling. Waarom? Simpel. Het bezoek nam voor rust een 2-0-voorsprong en de equipe van trainer Fred Vrolijk beefde.

Nog in het eerste bedrijf zorgde een eigen doelpunt voor een beter perspectief na rust en uiteindelijk tekende Max Brouwers voor de gelijkmaker na ruim een uur spelen. In het resterende half uur waren er nog wel kansen, maar aan de stand veranderde niets meer. Komend weekend wacht het uitduel met Waspik.

Terheijden – Raamsdonk 2-2 (1-2) 0-1 eigen doelpunt, 0-2 Raamsdonk, 1-2 eigen doelpunt, 2-2 Max Brouwers.