Datum: zaterdag 7 december 2019, 16:33 - Auteur: Redactie

Ook bij laagvlieger DOSKO ZA komt PCP ZA teveel tekort

PCP kon zaterdag terugkijken op een goede eerste helft op het gras van DOSKO. Toch won de thuisclub, waardoor de nieuwe zaterdagploeg uit Brabantpark alleen op 21 december thuis tegen DVO ‘60 nog een kans krijgt om de eerste seizoenshelft in 4C niet af te sluiten zonder punten.

“Of we net zo kansloos waren als de uitslag doet vermoeden? Nee, zeker niet we hebben een goede wedstrijd gespeeld. Het was 1-1 in de rust dankzij een goal van Souhail Mekkoaui, terwijl we misschien al 1-4 hadden moeten voorstaan. In de tweede helft hebben we wat meer risico’s genomen om de winst over de streep te trekken, maar het zat niet erg mee. Twee keer de paal geraakt en een zuivere goal onterecht afgekeurd.”

”We moeten de kansen die we krijgen afmaken, anders gaat het lastig worden om te winnen. Vandaag hebben we ook een veldspeler op goal moeten zetten omdat de keeper zich op laatste moment had afgemeld. Dit zijn de omstandigheden waarmee we te maken hebben”, aldus aanvoerder en coach Hassan Lammou na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

DOSKO ZA – PCP ZA 5-1 (1-1) 1-0 DOSKO  ZA, 1-1 Souhail Mekkaoui, 2-1, 3-1, 4-1 en 5-1 DOSKO ZA.