Datum: zondag 1 december 2019, 19:45 - Auteur: Redactie

Debutant Van Oorschot kan zwalkend WDS niet redden

WDS ‘19 is ook na speelronde 10 in crisis. Zelfs de van Hoofdklasser Baronie overgekomen keeper Robbert van Oorschot kon het zwalkende team uit de Haagse Beemden niet redden tegen angstgegner VCW.

Sportpark Paradijs voelde weer als een hel aan zondag. Alhoewel Ricky Staneke knap een vrije trap van bijna 30 meter tegen de touwen schoot, was VCW de terechte winnaar. Drie persoonlijke fouten achterin deden de Bredanaars de das om en zelfs ex-Baron Van Oorschot kon er niks aan doen.

Hij zag hoe de thuisclub nog de 2-1 afgekeurd zag worden, maar na de pauze liep het bezoek uit Wagenberg hard weg van de Babyblauwen. “Het was leuk om weer te keepen. Alleen vier tegengoals en verliezen, dat moet natuurlijk beter”, knipoogt Van Oorschot naar Voetbalinbreda.nl na de wedstrijd.

De ploeg van trainer Alkan Uzun beleeft een nachtmerrie deze campagne. Acht punten uit tien competitieduels en een dik negatief doelsaldo (-11) na een toch al dramatische voorbereiding inclusief mislukte bekerpoule. Komend weekend wéér een ‘must win-match’ bij Blauw Wit ‘81 in De Moer.

WDS ‘19 – VCW 1-4 (1-1) 1-0 Ricky Staneke, 1-1, 1-2, 1-3 en 1-4 VCW.

0 Shares