Datum: zaterdag 24 september 2022, 15:39 - Auteur: Redactie

SCO speelt gelijk tegen DHV na knotsgekke eerste helft

Voor SCO is de eerste speelronde in 4D afgesloten met een remise. Op eigen veld redde Danny Hoefnagels zaterdag een punt tegen DHV.

Redden is natuurlijk een dramatisch woord, maar DHV stond wel degelijk brutaal aan de leiding een poosje. De Oosterhouters namen nog wel de leiding toen een bezoekers zijn eigen keeper verschalkte, maar het bezoek uit Zevenbergschenhoek kantelde het duel toen snel: 1-2. Uiteindelijk maakte Danny Hoefnagels de belangrijke gelijkmaker, maar na rust kon de thuisclub niet doordrukken.

Dit was een hard gelag voor onder met één van de trainers van SCO, Maikel Cohen. Hij sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. “Het was heel slecht van onze kant. Zulke tegenstanders, we zijn verplicht om van ze te winnen. Wij hadden een off-day. Juist na onze fantastische voorbereiding de laatste tijd was dit gewoon heel slecht van onze kant”, aldus de jonge oefenmeester.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

SCO – DHV 2-2 (2-2)
1-0 eigen doelpunt, 1-1 en 1-2 DHV, 2-2 Danny Hoefnagels.