The Gunners is unaniem na rampjaar: “We willen sportieve wraak”

Datum: donderdag 23 augustus 2018, 17:23 - Auteur: Mica de Montigny

The Gunners is unaniem na rampjaar: “We willen sportieve wraak”

VIDEO – Voor The Gunners zijn de eerste paar trainingen inmiddels verleden tijd. De zaterdag vierdeklassers willen de zure nasmaak van het afgelopen seizoen zo snel mogelijk vergeten. Voetbalinbreda.nl interviewde coach Mark Schuiten en aanvaller Jason Kuklewski.

Sportpark Hooghuys begint tot leven te komen. Eén van de gezelligste complexen van de stad. Op het kunstgrasveld bereidt de selectie uit Gageldonk zich voor op het nieuwe seizoen. Een jaar dat veel beter moet verlopen dan het laatste: “We willen het absoluut veel beter doen”, vertelt Schuiten zonder pardon. “We hebben last gehad van een gebrek aan scorend vermogen bijvoorbeeld, maar dat denken we nu opgelost te hebben met onder meer de komst van Jamie Wolf, uit Zeeland.” Hij zal samen met de Poolse Dawid Oscislawski, die halverwege het vorige seizoen overkwam van Baronie, voor goals moeten zorgen in de punt van de aanval.

Maar ook Dion Riemens en Martijn van Gastel zijn bijvoorbeeld nog aanwezig. Of Jason Kuklweski, die na een kort avontuur bij Advendo weer helemaal terug is bij zijn cluppie in de Haagse Beemden. “Ik voel me weer helemaal thuis. Dit seizoen zijn we ook wat professionele dan vorig jaar. Met name in wat randzaken. En we hebben ons aanvallend ook versterkt. We willen promoveren en daar wil ik ook mijn aandeel in hebben. Ik heb dertien goals gemaakt, dus dat aantal moet ik minimaal evenaren komend seizoen. Ik moet er voor zorgen dat de trainer niet om me heen kan”, aldus de linkspoot voor onze camera.

Met een selectie als die van The Gunners, een stuk extra professionaliteit én de volhardende Schuiten als oefenmeester zit er slechts één ding op voor de kleine volksclub: een prijs pakken. De hondstrouwe fans van de withemden zijn wel toe aan wat succes en hopen met heel hun hart op een terugkeer in de derde klasse. Het toneel waar The Gunners hoort te acteren. In onderstaande reportage kunt U zien en horen wat Schuiten en Kuklewski nog meer te vertellen hadden over het reilen en zeilen van hun team.

0 Shares