Datum: zondag 1 december 2019, 17:16 - Auteur: Redactie

Titelfavoriet The White Boys haalt uit tegen jeugdig TVC Breda

Eenieder verwachtte een uitnederlaag zondagmiddag in 5B voor TVC Breda en zo geschiedde. The White Boys was in eigen dorp te sterk voor het bezoek uit Tuinzigt, dat toch een compliment verdient.

Mike Vermeulen zette het bezoek ut Tuinzigt nog wel brutaal aan de leiding, maar nog voor rust repareerde de ploeg Waspik de opgelopen schade. In het tweede bedrijf was het gedaan met de equipe van coach Nijs Kivits. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de andere Bredase coach: Johan Rijndorp.

We hebben tot de 70ste min prima meegespeeld. We komen 0-1 voor, maar door persoonlijke fouten staat het bij rust 2-1. Zelf hebben we nog een paar kansjes gehad, maar in de 70ste minuut valt de 3-1 door dom balverlies en toen was het wel klaar. Uiteindelijk wordt het nog 4-1, maar we hebben goed meegespeeld tegen een titelfavoriet.”

“We eindigen de wedstrijd met zeven jongens uit de eigen jeugd van 17 en 18 jaar. Maar al met al heeft The White Boys meer kwaliteit en winnen ze verdiend, maar hebben we ons goed laten zien als TVC Breda.” Volgend weekend genieten de 2 van een vrije speelronde.

The White Boys – TVC Breda 4-1 (2-1) 0-1 Mike Vermeulen, 1-1, 2-1, 3-1 en 4-1 The White Boys.

0 Shares