Voor groeiend SC Hoge Vucht moet het dit seizoen wel gaan lukken

Datum: zondag 19 augustus 2018, 17:20 - Auteur: Mica de Montigny

Voor groeiend SC Hoge Vucht moet het dit seizoen wel gaan lukken

VIDEO – Sportpark de Wisselaar heeft weer voetballers over de vloer na een voetballoze zomer. SC Hoge Vucht, dat op een haar na promotie mistte vorig seizoen, traint weer. Voetbalinbreda.nl ging poolshoogte nemen aan de Terheijdenseweg en sprak met coach Michael Resort en topschutter Ibrahim Ikililou over het komende jaar.

De ramen van de kantine zijn nog altijd een ravage, maar in de selectie van de ploeg uit Breda-Noord zitten weinig tot geen barsten. Clubman Yunus Arpat is naar WDS ’19 en steunpilaar Jesper Seuntjens naar Boeimeer, de kans dat zij nog terugkeren voor ze een officieel duel gespeeld is, is nog altijd iets wat de gemoederen stiekem bezig zal houden de komende weken voor het bekertoernooi begint. Doelman Mo Zidan zal dus op moeten staan. Hij krijgt training van Daniël Lens.

Een liefhebber, die zijn diensten al aanbood bij TVC Breda, Groen-Wit en PCP. Hij is weer terug bij de club waar hij ook al werkte: het toenmalige Barça. Wie is gebleven ondanks interesse van eersteklasser Rood Wit is spits Ikililou. De topscorer van de regio baalde lang van de verloren finale een paar maanden terug tegen Nieuwkuijk. “Het doen nog steeds wel pijn, maar we moeten verder. We moeten dit seizoen wel promoveren, anders zijn we teleurgesteld”, vertelt de killer pur sang.

Voor zijn coach, Resort, ongeveer hetzelfde verhaal. “We hebben een fantastisch seizoen gedraaid. We kwamen uit de kelder. Of er nu meer druk is? Ja en nee. We blijven nog steeds hetzelfde. Maar het is ook logisch dat als je tweede bent geworden vorig jaar, je nu weer moet presteren en beter. Als we een periode pakken doen we het weer goed. Het wordt een leuk seizoen en hopelijk worden we kampioen. In onderstaande reportage kunt U zien wat beide heren nog meer zeiden.

0 Shares