Datum: zondag 26 januari 2020, 18:09 - Auteur: Redactie

Winnend Terheijden blijft klimmen ondanks gemiste penalty

Terheijden stond bijna de hele eerste seizoenshelft onderaan, maar is anno 2020 bijna in de top vijf geraakt. Zondagmiddag in 4C klopte het Dussense Boys.

Binnen vijf minuten kreeg de thuisploeg een strafschop, maar Jaimy de Koning kon de buitenkans echter niet verzilveren. Toch juichte sportpark Ruitersvaart voor rust nog, toen de in vorm verkerende Max Brouwers de score opende. En ook na rust swingde de equipe van trainer Fred Vrolijk.

Guus ten Dolle verdubbelde de marge en De Koning maakte zijn eerdere misser goed door de wedstrijd in het slot te gooien. Het bezoek uit Dussen redde tot slot nog de sportieve eer. Komend weekend een ware rest voor de club uit de Gemeente Drimmelen, als het afreist naar directe concurrent RFC.

Terheijden – Dussense Boys 3-1 (1-0) 1-0 Max Brouwers, 2-0 Guus ten Dolle, 3-0 Jaimy de Koning, 3-1 Dussense Boys.